سوالات متداول

مقدسی

مهر 17, 1400

649

سوالات متداول

  • انجمن خيريه حمايت از بيماران مبتلا به سرطان اذربايجان غربي "اميد " چگونه سازماني است ؟

  • انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان آذربایجان‌غربی (امید) سازمانی ست مردم نهاد که در سال 1369 با توجه به شیوع گسترده بیماری سرطان، محرومیت اقتصادی، فرهنگی و کمبود امکانات پزشکی در منطقه برای حل مشکلات درمانی، مادی و معنوی ناشی از این معضل مهم تشکیل و هم اکنون در بیست و نهمين سال فعالیت خود با بهره‌مندی از کمک‌های مردمی، موفق به ارائه خدمات شایسته‌ای در حوزه‌های درمان، مددکاری و پیش‌گیری از سرطان شده است. بیمارستان و مرکز پژوهشی و درمانی امید، یکی از دستاوردهای اعضاء و حامیان این انجمن می‌باشد که اولین فاز آن از سال 1375 تاکنون، موفق به ارائه خدمات به تعداد کثیـری از بیماران استان، استان های همجوار و مراجعه کنندگان از کشورهای همسایه همـچون عـراق، ترکیه، ارمنستان و آذربایجان شده است.خوشبختانه این انجمن، در همایش روز جهانی سرطان که در بهمن ماه سال 1392 در تهران برگزار شد به عنوان یکی از سازمان های مردم نهاد برتر کشور در حوزه سرطان انتخاب، و لوح افتخار و تندیس سازمان جهانی یونسکو را دریافت نمود. همچنین انجمن خیریه امید، موفق به دریافت گواهی استاندارد سیستم مدیریت کیفیتISO 9001:2008   از شرکت D.A.S  و سازمان اعتباردهیUKAS  انگلستان شده و موفق به دریافت تندیس افتخار و جزو  5 خیریه نمونه بيمارستان ساز کشور در کنگره بین المللی ساخت بیمارستان در سال 1396 گردید. اخذ نشان درجه يك بيمارستان ،‌اخذ مقام مشورتي سازمان ملل متحد ،‌عضويت در شبكه ملي سرطان 

 

  • آيا اعضاي هيئت مدير و هيئت امناي انجمن خيريه اميد سهامدار مجموعه اميد هستند ؟

خير ، انجمن خيريه اميد سازماني مردم نهاد مي باشد كه اعضاي هيئت موسس ، هيئت امناء و هيئت مديره از بدو تاسيس و طبق وقانين و ضوابط اساسنامه بصورت كاملا رايگان فعاليت نموده و حق هیچ گونه برداشت و معامله با انجمن را ندارند.

بودجه اميد چگونه تأمین می‌گردد؟
بودجه اميد با اتکا به جلب مشارکت‌های مردمی و انواع کمک‌های بشر دوستانه اعم از نقدی، کالا، خدمات و دانش فنی تأمین می‌شود و هیچ گونه بودجه مصوب دولتی ندارد. هرچند در موارد ویژه از طرف بخش دولتی نیز به این انجمن کمک مالی شده است.

تا كنون چند بيمار مبتلا به سرطان از خدمات اميد استفاده نموده اند ؟
از آغاز فعاليت انجمن اميد تا پايان سال 1400 بیش از صد هزار نفر بيمار نيازمند مبتلا به سرطان از خدمات درماني و حمايتي مجموعه اميد بهره مند شده اند.

مراجعه روزانه درمانگاه بيماران مبتلا به سرطان چند نفر مي باشد ؟
درمانگاه راديوتراپي و شيمي درماني انجمن خيريه اميد روزانه به بيش از 100 نفر بيمار خدمات درماني ارائه مي نمايد.

چگونه می‌توان فعالیت داوطلبانه در اميد داشت؟
انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان امید به عنوان سازمانی مردم نهاد که خود برآمده از انگیزه داوطلبانه هیات موسسین انجمن است، از موسسات با سابقه ایرانی در بهره مندی از نیروی داوطلبان می باشد.

داوطلبان در طی  سالها فعالیت این انجمن به ارائه خدمات ارزنده ای در قالب گروه های جوان و بانوان برای دستیابی به اهداف موسسه پرداخته اند. خوشبختانه انجمن در سالهای اخیر شاهد تغییرات جدی در رویکرد بهره مندی از نیروی داوطلبان بوده و امروزه شاهد حضور حداکثری این نیروها در عرصه های مختلف می باشیم.  به طوری که حضور روزانه داوطلبان،  نیاز  بخش عمده ای از  نیروی انسانی موسسه را تامین کرده است. فروشگاه امید، امور اجرایی جشن ها، جشنواره ها و بازارچه های متعدد، امور اداری و ارسال مرسلات، جذب کمک های مردمی، روابط عمومی، تهیه محصولات سمعی – بصری و چاپی، مددکاری، ترجمه و تحقیق و پژوهش و … از جمله حوزه های فعالیت داوطلبان امید می باشد که نشاط و شور مضاعفی را به رویداد های این سازمان بخشیده است و امروز با افتخار شاهد حضور بیش از 300 نفر از جوانان و بیش از 50نفر از بانوان خوش ذوق این شهر در انجمن امید هستیم.

علاقه مندان به فعالیت های داوطلبانه در انجمن، می توانند همه روزه با مراجعه به ساختمان اداری انجمن، یا از طریق سایت نسبت به ثبت نام و ارائه تقاضای عضویت اقدام فرمایند.

انجمن خيريه اميد چه خدماتي به مددجويان خود ارائه مي دهد ؟

انجمن خيريه اميد با اتكا به كمك هاي مردمي غير از هزينه هاي درماني، در اسكان بيماران نيازمند شهرستاني و كشورهاي خارجي همراه با يكي از اعضاي خانواده، مشاوره پزشكي و روانشناسي، سبدكالاي 15 روزه و هزينه هاي اياب و ذهاب ياري رسان بيماران مي باشد و علاوه بر اين سالنه جهت براي بهبود روحيه بيماران و خانواده هايشان اقدام به برگزاري جشن هاي مددكاري عيدانه و مهرانه با هدف حمايت مادي و معنوي بيماران مي نمايد.

چگونه مي توانم به اميد كمك كنم ؟
روش‌های متفاوتی برای ارائه انواع کمک نقدی و غیر نقدی به اميد تعریف شده‌ است. روش‌هایی همچون: دريافت قلک‌، عضويت به شكل هاي مختلف داوطلب، بيماريار، پرداخت ماهانه، نذورات خاص، اهدای کالای مورد نیاز سازمان، اهدای تجهیزات مورد نیاز بيمارستان، خرید بسته‌های کالا، صندوق هاي سازماني، سفارش تاج گلهاي اميد و …

براي عضويت در انجمن اميد چه اطلاعاتي از خير مورد نياز مي باشد؟
خيرين با مراجعه به اميد و  با ارائه اطلاعات فردی خود كد ياوري از انجمن دریافت می‌نمایند که توسط این كد، انجمن اميد خيرين و حامیان خود را می‌شناسد و اخبار و اطلاعات خود را به روش‌های مختلف برای این یاوران ارسال می‌نماید و اطلاعات فردی نيكوكاران گرامي  به صورت محرمانه در سامانه خيرين ثبت می‌گردد. ارسال اعلام وصول، دعوت به برنامه هاي حمايت از بيماران، ارسال پيامك و بسته هاي پستي و … با دسترسي به اطلاعات ياوران و شفاف سازي فعاليت ها، اعتبار انجمن اميد و اعتماد خيرين را بيش از پيش بهینه مي سازد.

آیا نيكوكاران اميد فقط بايد با مراجعه حضوري كمك هاي خود را اهدا نمايند ؟

نيكوكاران گرامي اميد مي توانند از طريق مراجعه حضوري و غير حضوري از طريق سايت رسمي انجمن به آدرس omidcharity.com  و از بخش راه هاي كمك به اميد ياري رسان اهداف خيرخواهانه انجمن باشند.

آیا امکان بازدید از بخش هاي مختلف اميد وجود دارد ؟
افراد حقيقی و سازمان هاي حقوقی مي توانند جهت دريافت زمان بازديد با واحد روابط عمومي و بين الملل تماس حاصل فرمايند و يا بصورت حضوري مراجعه نمايند. 33850004-044

چرا برای نيكوكاران کارت عضویت صادر نمی‌شود؟

به دلیل تنوع روش‌های کمک در قالب پروژه‌های متنوع و تعهد انجمن نسبت به امانت‌داری از کمک‌های شما همیاران گرامی، و همچنین ترجیح بسیاری از خیرین به انجام کار خیر بدون ذکر نام و از سویی دیگر عدم امکان صدور کارت برای همیاران مختلف به طور یکپارچه و در نهایت جلوگیری از هر گونه سوءاستفاده احتمالی، تصمیم هیات عامل دایر بر عدم صدور کارت می باشد.

 

فعاليت هاي اميد در چه زمينه هايي است؟

موسسه خیریه حمایت از بیماران مبتلابه سرطان استان آذربایجان غربی (انجمن پژوهشی درمانی امید) سازمانی مردم نهاد می باشد که فعالیت خود را از سال 1369 آغاز و به کمک حامیان خود تا کنون خدمات شایسته ای به نیازمندان مبتلا به سرطان تحت پوشش خود ارائه نموده و در سه حوزه به شرح ذیل فعالیت می نماید که جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید بر روی لینک های مورد نظر کلیک فرمایید :

  • ارائه خدمات حمایتی به بیماران تحت پوشش
  • درمان بیماران مبتلا به سرطان
  • پیشگری از سرطان و انجام فعلیت های پژوهشی
  • ارائه خدمات درماني به كليه بيماران دربيمارستان تخصصي و فوق تخصصي اميد

اشتراک گذاری :